بیماری سلبریتی ها NO FURTHER A MYSTERY

بیماری سلبریتی ها No Further a Mystery

بیماری سلبریتی ها No Further a Mystery

Blog Article

○ اگر سل به مغز سرایت کند: تهوع و استفراغ، گیجی و از دست دادن هوشیاری

بیماری سلیاک مقاوم یکی دیگر از عوارض است. در موارد نادری، آسیب روده‌ای ناشی از بیماری سلیاک همچنان ادامه دارد و منجر به سوء جذب قابل توجهی می‌شود، حتی اگر یک رژیم غذایی کاملا بدون گلوتن داشته باشید. این وضعیت به عنوان سلیاک مقاوم به درمان شناخته شده است. اگر علی رغم داشتن رژیم غذایی بدون گلوتن، علائم و نشانه‌های سلیاک را حدود ۶ ماه تا ۱ سال همچنان داشته باشید، ممکن است پزشک تان آزمایش‌های بیشتری را به شما توصیه کند و به دنبال توضیحات بیش تری برای علائم شما باشد.

سرفه‌های مداوم که معمولاً بیشتر از سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است این سرفه‌ها به قدری شدید شود که خلط خونی به همراه داشته باشد.

به علاوه این بیماری در زنان نژاد آفریقایی-آمریکایی (سیاهپوستان) چهار برابر شایع‏تر از زنان سفیدپوست است و زنان سیاهپوست در معرض خطر بالاتری به  گرفتاری کلیه، ریه و پوست هستند و مرگ و میر در آنان هم بیشتر است. چرا به بیماری لوپوس دچار می شویم؟

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمی‌دانند که به این بیماری مبتلا هستند. در واقع آسیب به روده بسیار آهسته است و علائم آن قدر متفاوت هستند که می‌تواند سال‌ها بعد در فرد مبتلا تشخیص داده شود.

بااین‌حال، ممکن است بعد از گذشت چند سال باکتری‌ها در بدن فعال و فرد به سل فعال مبتلا شود. بیماری سل از افراد مبتلا به سل نهفته به دیگران سرایت نمی‌کند.

برای درمان سل فعال، از ترکیب داروهای ضدباکتری (آنتی‌باکتریال) استفاده می‌شود. رایج‌ترین انواع دارو برای درمان سل، ریفامپین، پیرازینامید و استرپتومایسین هستند.

عوامل متعددی مردم را در ابتلا به عفونت سل مستعدتر می‌نمایند. مهم‌ترین عامل خطرساز در سراسر جهان اچ‌آی‌وی است؛ ۱۳٪ درصد از تمام موارد ابتلا به سل آلوده به ویروس اچ‌آی‌وی هستند.

● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار می‌کند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.

البته گاهی اوقات در کشت ادرار، هیچ نوع باکتری‌ قابل مشاهده نیست و همین موضوع، مشخصه سل مثانه است.

مصرف داروهای کورتیکوستروئیدی موضعی یا تزریقی در درون پوست برای فرد مبتلا ، البته طبق نظر و تجویز پزشک متخصص

در سال ۱۹۴۶، تولید آنتی‌بیوتیک استرپتومایسین، درمان مؤثر و درمان سل را به یک واقعیت تبدیل کرد. قبل از اینکه این دارو معرفی شود، تنها درمان به جز آسایشگاه‌ها مداخله جراحی بود. روش پنوموتوراکس، ریه آلوده را بیماری سل خلط خونی کلاپس و بی‌حرکت می‌کرد تا به آن «استراحت» دهد و امکان درمان ضایعات سلی را فراهم نماید.[۱۱۲] پیدایشسل مقاوم به چند دارو، دوباره جراحی را به عنوان گزینه‌ای از استانداردهای قابل‌قبول مراقبت در درمان عفونت سل معرفی کرد. مداخلات جراحی کنونی شامل حذف پاتولوژیک حفره‌های قفسه سینه (تاول) در ریه‌ها برای کاهش تعداد باکتری‌ها و برای افزایش در معرض دارو قرار گرفتن باکتری‌های باقی‌مانده در جریان خون می‌باشد.

خوشبختانه برای دوستداران نان و ماکارونی با بیماری سلیاک، محصولات بدون گلوتن نیز موجود است. جایگزین‌های گلوتن برای بسیاری از مواد غذایی حاوی گلوتن وجود‌دارد.

درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفه‌های بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

Report this page